понедељак, 13. април 2020.

Молба сурдуличким таксистима

Ово је апел сурдуличким таксистима, али и осталим несавесним возачима који непрописно паркирају своја возила, да коначно ослободе то мало простора предвиђеног за паркирање возила у ужем центру Сурдулице. 
Зашто таксисти? Због тога што су у претходном периоду добили
на десетине означених места намењених такси возилима, а и аутобуска станица је измештена, тако да нема разлога да "загушују" јавни паркинг код зграде Општине и одузимају осталим возачима место за паркирање.
Навика путника који су користили јавни превоз јесте била да долазе на ово место како би се превезли даље према Владичином Хану, али је то било и са аутобуским превозом, па је брзо промењено. Портал "Волим Сурдулицу" вас моли да и ви мењате навике и изместите тренутно место на којем прикупљате путнике.
Осим такси возила, приметно је и неколико других возила која су паркирана непрописно, тј. из неког разлика беспотербно заузимају јавна паркинг места. Такав је случај са возилом ПИО "Власина" које се више од годину дана налази на паркингу код зграде Општине, иако није у употреби, тј. регистрација је истекла 2018. године. У ужем центру Сурдулице постоји још неколико нерегистрованих возила која нико не уклања.

2 коментара:

  1. Najveci problem je u taksistima sto po navici i dalje parkiraju na staro mesto , dok se ne krene sa opomenama i kaznama tako ce biti

    ОдговориИзбриши
  2. Ваљало би да прочитају овај текст и сами напусте ово место.

    ОдговориИзбриши