Странице

понедељак, 4. мај 2020.

"Волим Сурдулицу" уручио 300 визира здравственом центру и 50 Санаторијуму


Не, не представљамо само блог који се бави објављивањем тема и теоретисањем, већ озбиљно прихватамо улогу да активно учествујемо у нешто што се зове локал-патриотизам и љубав према свом родном месту.
Данас је званично уручено 300 визира ЗЦ Сурдулица и 50 визира Специјалној болници за плућне болести, значајна донација добрих људи са Машинског факултета из Београда који су се, у овим тешким
данима, прихватили своје струке и вредно радили како би пружили заштитна средства онима којима су она најпотребнија. Наши "машинци" су најзаслужнији што су визири дошли до здравствених установа док је "Волим Сурдулицу" у овом случају био иницијатор и посредник између њих. Огромно нам је задовољство што смо део ове донације и што смо дали допринос у борби за здравље, а у наредном периоду ћемо наставити да развијамо наш пројекат и да, као до сада, учествујемо у свим активностима које су за добробит Сурдуличана.

3 коментара:

  1. Поздрав,изгледа само ми се бринемо о нашој Сурдулици.У ово је Србија пре неки дан поменута ВЛАСИНА,снимци из летњих дана, јер сам у мојим обраћањима писао односно споменуо туризам.

    ОдговориИзбриши
  2. Ових дана је било притисака на уређивача блога, међутим одлучио сам - настављам да радим овај посао онако како најбоље знам. Нећу да се повлачим и даћу им довољно доказа да схвате да "Волим Сурдулицу" ради за Сурдулицу.

    ОдговориИзбриши
  3. Знам сви ми који имамо ставове, и радимо за СУРДУЛИЦУ односно наше суграђане нисмо инересантни, и сметамо.Поздрав

    ОдговориИзбриши