Странице

уторак, 21. новембар 2017.

ФК Радник постаје препознатљиви бренд Сурдулице

Анализирајући утакмицу 17. кола између Војводине и Радника, која је завршена без голова, али у којој је сурдуличка екипа показала да је достојан противник новосадском суперлигашу, спортски директор Црвене Звезде Митар Мркела похвалио је игру Сурдуличана и упутио лепе комплименте на рачун клуба из наше варошице.
Овако је текао разговор на ТВ Арена у емисији Преглед Суперлиге:
Новинар: "Радник, са становишта неке фудбалске децентрализације?"
М.М.:"Мени је драго да се Радник налази ту где јесте..."
Новинар: "И успева да опстаје".
М.М.: "Тако је. Организационо доста добро, имају одличног тренера Симо Крунића, имају солидну екипу, услове за рад у Сурдулици доста добре, сређене просторије, терен итд. Драго ми је да се то дешава и драго ми је да југ Србије има једног правог представника за Суперлигу."
Ово је објективно сагледавање ситуације и последња три кола, у којој је Радник сакупио 7 бодова, показују да сурдулички суперлигаш не само што опстаје већ трећу годину у највишем рангу такмичења, већ показује амбицију да се у завршници бори за плеј-оф. Ово је и одлична увертира за следећи меч против Напретка из Крушевца који ће се после дуже паузе играти на градском стадиону у Сурдулици. Статистика показује да Крушевљани нису несавладиви, те је и оправдано очекивање да Радник убележи сва три бода.

Нема коментара:

Постави коментар