Странице

среда, 29. април 2020.

Сурдулица НИЈЕ ново жариште


Један локални медиј пренео је данас вест да је Сурдулица ново жариште, по изјави Предрага Кона. Због Сурдуличана који су, након дељења ове вести по друштвеним мрежама, постали забринути, обавештавамо вас да Сурдулица ни по једном параметру не представља ново жариште, а посебно због тога што је у последња 3 дана
забележен само један случај вируса корона.
Такође вас обавештавамо да Предраг Кон, одговарајући на питање новинара РТС, ни једног тренутка није Сурдулицу представио као жариште, што се може видети и у његовом одговору, постављеном на нашем блогу, али и на порталу који је објавио лажну вест.

6 коментара:

  1. Jedini problem je sto su to objavile "vranjske" portal koji radi samo za one koji vise plate a to dobro znamo da su mu surdulicani sa parama najbolji pacijenti. Vranjske rade peotiv drzave i predsednika Vucica to znaju svi dobroupuceni a drzava ne preuzima nikakve mere da se Vukasin Obradovic, Babacko i ostala novinarska elita nadje iza resetaka.

    ОдговориИзбриши
  2. Оставићу још неко време ове твоје коментаре, чисто да схватиш да "Волим Сурдулицу" нема везе са човеком којег спомињеш. Нађи га на неком другом месту на интернету и тамо му кажи све што имаш против њега, а овде нема потребе да гушиш тему. Прочитај објаве и видећеш да немамо ништа са овом сурдуличком гарнитуром. Једини смо портал који их критикује.

    ОдговориИзбриши
  3. A VIDITE JKAJKO SU SE DELILI PAKETI A MASUIRICI JE IDI BEGAJ POTREBNO IGRALIŠTE-SAMO DA SE OPERU PARE

    ОдговориИзбриши
  4. Политику потражите на другом месту. Овде јој није место и нећемо дозволити да нам кварите концепт пројекта. Нисмо дозволили ни правим политичким актерима (а пробали су), па нећемо ни вама. И уколико пишете, учините то на начин да буде разумљиво, а не као у претходним коментарима (обрисаним) - набацано и без икаквог реда.

    ОдговориИзбриши
  5. Чиме смо те увредили да се тако обраћаш? Вређао си човека, ми смо одговорили да он није саставни део блога и да не желимо такву врсту политике на овом месту. Немаш разлога да нам упућујеш увредљиве коментаре. Никога не присиљавамо да прати блог, тако да, ако сматраш да он (блог) није добар имаш пуну слободу да не пратиш.

    ОдговориИзбриши
  6. Ето, видиш да ниси реалан. Најбоље знамо да не уређујемо по директиви, али како да те убедимо, јер ти једноставно мислиш да је то тако и ми не желимо да се правдамо. Дакле, немамо газду и ко хоће да нам верује - нека верује. А коментаре ћемо да бришемо, јер нико од нас није заслужио да га ти нити било ко други назива погрдним именима. Нисмо ти ништа нажао учинили, знамо да смо чисти, баш због тога што не радимо по директиви. А добијамо ми претње и од тих што их ти не волиш, али нећемо да посустајемо.

    ОдговориИзбриши