Странице

среда, 9. децембар 2020.

Прикуписмо средства за Мињино лечење - победа Србије која верује

Једна од најрадоснијих вести данас, свакако је успешно прикупљање новца за лечење мале Миње, које је започето 12. августа ове године и у коју се постепено укључивала добра страна Србије. Сваки појединац који је на било који начин узео учешће у хуманитарној акцији, данас је поносан човек. Осећај је прелеп када знате да сте један од оних који је веровао да ће први део тешке мисије бити брзо испуњен, што се данас и остварило и сада су све очи усмерене према Лос Анђелесу, где ће Миња ићи по свој лек и где ће јој, чврсто верујемо, започети нови живот. Не можемо ни да замислимо колико су

срећни њени родитељи и коју су вољу тек сада добили када знају да је на хиљаде људи уз њих.

Осим прикупљања новца, много тежи задатак су имали људи који су се организовали на трговима, разним штандовима, друштвеним мрежама, како би информација дошла до што више људи и то не само у Србији, већ и ван граница наше земље. Продавали су људи и куће, а новац пребацивали на рачун намењен Мињином излечењу.

Срећни смо због тога што смо активно учествовали како би спасили један живот и помогли у томе да Миња буде здрава, а њени родитељи срећни поред ње!

Нема коментара:

Постави коментар