Странице

уторак, 16. јул 2019.

Чланови етно групе "Врело" понели лепе утиске из Сурдулице

Сурдуличку манифестацију "Власинско лето" увеличали су својим наступом прави уметници, наступајући у порти цркве Светог Ђорђа, у предивном амбијенту. Ти уметници су нам стигли из Руме, а њихова етно група "Врело" вратила нас је у прошлост, када су се, бар по питању музике, цениле истинске вредности. Не толико посећен наступ, започео је у сутон дана, уз ветар који је доносио свежину са врхова власинске висоравни и Месец који је "обасјавао" свод. Испод великог ораха, чланови групе "Врело" су
из нумере у нумеру загревали атмосферу, очаравајући музиком и чаробним гласовима. Исход наступа били су позитивни коментари, задовољна лица и генерални утисак да је "Врело" испунило сва очекивања и показало квалитетну музику која је још дуго остајала у ушима присутних.
Члановима "Врела" пренео сам поздрав свих Сурдуличана, па и оних који нису били на наступу, али су имали прилику да у вибер групи испрате део концерта. Они су одговорили на поруку, захваљују се на речима подршке и похвале и преносе да су из Сурдулице понели позитивне утиске. Још једном их поздрављам путем овог блога, уз неколико фотографија и снимака са њиховог наступа.




Нема коментара:

Постави коментар