Странице

понедељак, 27. април 2020.

Житељима Алакинца не сметају пуни контејнери?

Драги Алакинчани, Житељи најмногољуднијег и најфреквентнијег сурдуличког села, волео бих да чујем ваше мишљење у вези ове фотографије. Да ли су вам данас засметали контејнери који су свуда по селу киптали од смећа? Или мислите да је нормално
да  немате где да избаците смеће? Ако вам је за утеху, у Сурдулици је данас била слична сутуација.

5 коментара:

  1. Komunalno preduzeće veoma loše radi svoj posao,ne znam šta je problem,da li finansiranje,da li im opština ne pomaže,da li iz budžeta izdvajaju najviše za plate ne znam da li je nešto od toga.Ali i opština snosi odgovornost za trenutno stanje,i tu nešto mora da se menja.Da ne pričamo o tome da nemamo propisnu deponiju i da se po tom pitanju ništa ne radi,mislim tu su veliki problemi itd, itd.

    ОдговориИзбриши
  2. Ви сте дали објективно виђење. Видим да су се појединци из Алакинца на друштвеним мрежама "побунили" против теме, не схватајући да је она објављена у циљу пружања помоћи њима и заштите од зараза.

    ОдговориИзбриши
  3. Nažalost narod se ne rukovodi sopstvenim intetesima nego najčešće iz političkih razloga tako reaguje.I zato smo tu gde jesmo, da za decu budućnosti u Surdulicu nema.

    ОдговориИзбриши
  4. Баш тако. Трудићемо се да утичемо да се народ расвести.

    ОдговориИзбриши
  5. Drago mi je za ovaj clanak i selu Alakince, iz razloga sto dobar deo rukovodioca i radnika komunalnog preduzeca je upravo iz ovog sela. Dobar primer svima, komentari su suvisni.

    ОдговориИзбриши