Странице

понедељак, 3. јун 2019.

Пет разлога због којих је Космет српски

Има људи који мисле да ће нам бити боље ако се одрекнемо јужне српске покрајине. Они имају јаку моћ убеђивања и често проналазе и најбесмисленије разлоге како би ојачали своју теорију. Такви људи нам наносе огромно зло, много веће од дипломатског деловања лажне власти у Приштини.
Ипак, има чињеница које доказују
да је КиМ и даље у саставу Србије, али да се ради о привремено окупираној територији:
1. На КиМ можете ући са документацијом Р. Србије и то таквом да је у њој место пребивалишта неко косметско место. Они тиме прихватају да је територија Космета саставни део Србије.
2. Велики број компанија из држава које су признале наводну независност Косова, у свом пословању исцртавају мапу КиМ као саставни део Републике Србије, док су назив Северне Македоније ажурирали у року од неколико сати.
3. Без обзира што Војска Србије нема могућност прелета ваздухоплова преко територије покрајине, контрола ваздушног простора је у потпуности у надлежности српске државе.
4. Готово сви топоними на територији КиМ у свом корену имају српску реч. Слично је и са преко 80% географских одредница на северу Албаније.
Ово је вероватно једна од бољих страница на којима је до детаља објављен списак разрушених православних светиња. Циљ рушења је да данас - сутра негирају постојање српске државе на овим просторима.

Сваки пут када Србин каже да Космет више није наш, дао је велики допринос јачању лажне државе.

Нема коментара:

Постави коментар